Over mij

Na mijn HBO-opleiding CMV met als afstudeerrichting Recreatie, Toerisme en Cultuur heb ik 7 jaar gewerkt als management-assistente. Op een gegeven moment begon het bij mij te kriebelen om een eigen bedrijf te beginnen in de richting waar mijn interesses liggen. Ik heb toen City Xplore opgericht, waarbij ik op-maat-gemaakte groepsuitjes aanbied. Om mijn groepsuitjes te kunnen promoten heb ik in 2004 mijn eerste website gemaakt. Dit deed ik toen nog met het microsoft-programma Frontpage. Het functioneerde op dezelfde manier als Word en Publisher en met behulp van een handboek heb ik een website gemaakt. Met de beperkte software die ik tot mijn beschikking had, kon ik iets maken wat voor iedereen zichtbaar was, waar ik mensen in heel Nederland en daarbuiten mee kon bereiken.

Mijn eerste web-ervaringen smaakten naar meer en ik ben me steeds meer gaan verdiepen in de mogelijkheden die je hebt om een website te maken. Zo had ik een abonnement op het magazine Webdesigner, kocht regelmatig handboeken over het maken van websites en heb diverse cursussen gevolgd zoals Dreamweaver en WordPress. Inmiddels heb ik al tientallen websites gemaakt met WordPress.

Het maken van websites vind ik ontzettend gaaf om te doen en inmiddels heb ik al de nodige ervaring opgedaan met het maken van een responsive website of webshop. Ook het maken van formulieren voor je website is mogelijk. Ben je op zoek naar iemand die voor jou of voor je bedrijf een betaalbare website wil maken, neem dan contact met mij op via het offerte-formulier voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wil je weten welke websites ik nog meer heb gemaakt, stuur me dan een berichtje.

Vivian