Geef je WordPress website extra functies zoals:

SEO module

Wordt nog beter gevonden in Google

Standaard zijn de websites al technisch geoptimaliseerd voor Google. Maar met teksten en foto’s kun je ook veel doen om nog beter gevonden te worden in de zoekmachines. Deze module geeft je tips en tools voor een nog betere vindbaarheid.

Geavanceerde formulieren

Maak uitgebreide formulieren

Standaard heeft je website een eenvoudig contactformulier.Wil je liever een uitgebreider formulier, zoals bijvoorbeeld een inschrijfformulier, bestelformulier of een enquete, dan kan deze ook gemaakt worden.

Beschikbaarheidskalender

Toon beschikbare dagen

Verhuur je een vakantiehuis of iets vergelijkbaars, dan is de beschikbaarheidskalender misschien iets voor jou. Met deze kalender geef je bezoekers een duidelijk overzicht van de nog beschikbare dagen/weken.

Nieuwsbriefsysteem

Houdt je klanten op de hoogte met een nieuwsbrief

Met deze module kun je nieuwsbrieven maken en versturen via je website. Bezoekers kunnen zich eventueel via de website aan- en afmelden.

Beveiligd gedeelte

Scherm een deel van je website af

Met deze module bepaal jij wat je bezoekers mogen zien. Geef je bezoekers toegang tot een deel van je website dat alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord te bereiken is.

Meertaligheidsmodule

Je website in meerdere talen?

Maak je website meertalig met onze meertaligheidsmodule,inclusief vlaggetjes voor de taalkeuze. Zo kunnen de bezoekers van je site de website in hun eigen taal bekijken.

Betaalmodule

Zoals Ideal en Bancontact

Wil je klanten eenvoudig laten betalen voor een product, een dienst of een donatie laten doen? Deze module maakt het mogelijk een betaalmogelijkheid te koppelen aan een formulier (let op dit is geen webshop met een winkelwagen)

Social Media koppeling

Meer dan alleen een link

Veel van de websites hebben standaard al de mogelijkheid om social media iconen te tonen met een link naar je social media. Wil je Twitterfeeds op je website tonen of wil je de mogelijkheid bieden om inhoud van je website te delen via social media? 

Webshop

De webshops worden gemaakt in Woocommerce, het meest gebruikte webshop software ter wereld, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast kan een woocommerce webshop eenvoudig worden uitgebreid met extra modules mocht dit nodig zijn.

Dit zijn een aantal mogelijkheden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Zoals een galerij met afbeeldingen, beveiliging tegen spam, banners voor reclame, etc.